SZERVIZMÉRNÖKI ÁLOMMUNKA

JÓL FIZETŐ

SZERVIZMÉRNÖKI ÁLLÁSLEHETŐSÉG SZIGETSZENTMIKLÓSON!


Építőipari és mezőgazdasági munkagépeink szervizelésének támogatására keresünk olyan kollégákat, akik otthonosan mozognak a gépészet, elektrohidraulika vagy elektromechanika területén, és kiváló problémamegoldó képességük, valamint gyakorlati útmutatásuk segítségével hatékonyan részt tudnak venni a meghibásodott munkagépeink javításában.


Kiemelt bérezés

Páratlan bónuszrendszer

Családbarát munkaidő beosztás

... ha vérbeli műszaki beállítottságú embernek tartod magad, aki eligazodik az elektromechanikus, elektrohidraulikus rendszerek rejtelmeiben,

... ha rendelkezel bármilyen felsőfokú villamossági, mechatronikai, szerviztechnikusi vagy gépészmérnöki végzettséggel, és az elméleti tudásod meggyőző műszaki tapasztalattal is párosul,

... ha igazi problémamegoldó ember vagy, aki képes addig dolgozni és ötletelni, míg a gépek újra mozgásba nem lendülnek,

... ha írásban és szóban is jártas vagy az angol nyelvben és nem okoz gondot annak gyakorlati használata sem,

... és a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél valóban kiemelt fizetést hazavinni,


AKKORJelentkezz hozzánk SZERVIZMÉRNÖKNEK 2019. március 31-ig!

Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni a DM-KER Kft-hez, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, földmunkagépek és mezőgazdasági munkagépek értékesítésével és javításával foglalkozó nagyvállalatához kiemelkedő munkafeltételekkel.

Mit nyújtunk, ha

csatlakozol a

csapatunkhoz?

KIEMELT BÉREZÉS

Szervizmérnöki munkádat kimagasló alapfizetéssel díjazzuk, és semmi olyat nem kérünk, amit ne tudnál normál munkaidőben elvégezni. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

MAGAS BÓNUSZOK

Az alapfizetéseden túl havi mozgóbérre és éves prémiumra is számíthatsz, melyek már az elejétől jelentősen megdobják a fizetésedet anélkül, hogy szétforgácsolnád magad!

CÉGES AUTÓ

Munkád egy része külsős helyszíneken történik, így a helyszíni kiszállásokhoz minőségi céges autót biztosítunk a számodra, melyet észszerű keretek között magáncélra is használhatsz (bevásárlás, ovi-suli, stb.).

PONTOS KIFIZETÉSEK,

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Ezt garantáljuk!

100%-BAN BEJELENTVE

Minden dolgozónkat 100%-ban bejelentett, határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk főállásban, így rajtunk keresztül mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

STABIL HÁTTÉR

Cégünk olyan ágazatokban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt. Stabilan és egyre dinamikusabban fejlődünk. 

MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY

Fontos számunkra a kollégáink munka-magánélet egyensúlya, ezért mindig figyelünk arra, hogy lehetőség szerint a magánéletedre is annyi időd jusson, amivel elégedett vagy, és közben a munkádat is jól el tudd végezni.

CSALÁDBARÁT MUNKAHELY

Családbarát munkahelyként nem csak a irodában, hanem akár nem várt élethelyzetekben is számíthatsz ránk. Megértőek és segítőkészek vagyunk valamennyi dolgozónkkal, és nyitottak vagyunk a véleményedre, ötleteidre is.

NE MARADJ LE!

AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és csupán 2 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudod leadni a jelentkezésed:

Munkakör megnevezése: SZERVIZMÉRNÖK

Munkavégzés helye: SZIGETSZENTMIKLÓS (országos kiszállással)

Munkarend: Hétfőtől péntekig 8:00-16:30

Cégünk földmunkagépek és mezőgazdasági gépek értékesítésével, forgalmazásával, javításával és szervizelésével foglalkozik szerte az országban. Keressük azokat az szervizmérnök kollégákat, akik szakértelmükkel és gyakorlati útmutatásukkal segítik a szerelőinket a minél hatékonyabb munkavégzésben.

Főbb feladatok:

 • munkagépek elektromechanikus, elektrohidraulikus rendszereivel kapcsolatos információszolgáltatás, technikai segítségnyújtás a szerelő kollégáknak
 • alkalmankénti helyszíni javítási, hibakeresési feladatok elvégzése,
 • garanciális ügyintézés, kapcsolattartás a külföldi beszállítókkal és a belföldi ügyfelekkel,
 • szervizfolyamatok dokumentálása, ügyintézése, gyártói riportok készítése,
 • műszaki kérdések megválaszolása, problémák keresése,
 • piaci és szakmai üzletfejlesztési információk gyűjtése és továbbítása a vezetőség részére,
 • esetenkénti külföldi oktatásokon való részvétel, tolmácsolás-fordítás a saját kollégák részére

Elvárások:

 • alapos építőipari és mezőgazdasági munkagép ismeret
 • bármilyen villamossági, mechatronikai, szerviztechnikus vagy gépészmérnöki felsőfokú végzettség
 • jó problémamegoldó képesség
 • társalgási szintű angol nyelvtudás mind írásban és szóban
 • B kategóriás vezetői engedély, Magyarország területén belüli utazási hajlandóság


ELŐNY, de nem feltétel:

 • autóvillamossági és/vagy  hidraulikus ismeretek

Milyen nálunk

dolgozni?


Tíz éve dinamikusan fejlődő cég vagyunk. Büszkék vagyunk az elért eredményekre, amelynek alapköve, hogy olyan csapat dolgozik nálunk, akik a szakmai elitet képviselik a szakmájukban, és szeretik a munkájukat.

A minőségi munka hívei vagyunk, amit minden kollégánktól elvárunk, cserébe valódi anyagi és erkölcsi megbecsülést adunk munkavállalóinak, mert tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott életnek ez is fontos része.

Szervizmérnökként számítunk szakmai tudásodra, önálló, megbízható munkavégzésedre, hogy Te is elősegítsd és részese legyél annak a fejlődésnek, aminek mi már tíz éve részesei vagyunk.

Emellett fontos számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, ezért odafigyelünk rád, és értékeljük a teljesítményed, hiszen azt az elvet valljuk, hogy legfőbb érték az ember.

Számíthatsz ránk szakmailag, segítünk a fejlődésben, de akkor is, ha valamilyen nem várt élethelyzetbe kerülsz. A kölcsönös bizalom a sikerünk kulcsa!

Várunk Téged is csapatunkba...

Ha alapos mezőgazdasági és építőipari gépismerettel rendelkezel és szeretnél szervizmérnökként egy olyan biztos munkahelyen elhelyezkedni, ahol a kiemelkedő fizetés és a páratlan munkakörülmények mellett magadra és a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


VAGY


Küldd el az önéletrajzodat az hr@dmker.hu e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Jelentkezési határidő: 2019. március 31.


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a hr@dmker.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.