Szerelő vagy? Miért mennél külföldre, ha itthon is jól kereshetsz?

KIVÉTELES MUNKALEHETŐSÉG GÉPSZERELŐKNEK ORSZÁGOSAN!

MINDEN MEGYÉBŐL VÁRJUK A JELENTKEZÉSEKET!

Feladat: földmunkagépek és mezőgazdasági gépek javítása, szervizelése


Dolgozz Te is a DM-KER Kft-nél, és kezd új életet, amiben marad időd a szeretteidre és elkölteni a pénzedet!

KIEMELT KERESETI LEHETŐSÉG


MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY


PÁRATLAN MUNKAKÖRÜLMÉNYEK


Szeretsz szerelni, javítani? Otthonosan mozogsz az autószerelésben? Örömmel tölt el, ha a munkád eredményként újra szépen jár a motor? Akkor ezt a munkát neked találtuk ki! Jelentkezz tapasztalt szakemberként, vagy pályakezdőként, és vigyél haza több pénzt Te is!

... ha rendelkezel gépszerelő, autószerelő vagy gépjármű villamossági szerelő végzettséggel,

... ha szereted a változatos munkafeladatokat, és nem okoz gondot, ha a megyén belül külsős helyszínekre is el kell elutaznod egy-egy járművet megjavítani (amihez céges autót biztosítunk),

... ha szeretsz önállóan dolgozni, és így is képes vagy a megbízható és precíz munkavégzésre,

... és munkádért cserébe szeretnél kiemelt fizetést hazavinni


AKKOR


Jelentkezz hozzánk GÉPSZERELŐNEK 2019. április 5-ig!


AKÁR PÁLYAKEZDŐKÉNT IS!

Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni a DM-KER Kft-hez, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, földmunkagépek és mezőgazdasági munkagépek értékesítésével és javításával foglalkozó nagyvállalatához kiemelkedő munkafeltételekkel.

TE MELYIK VAGY?

PÁLYAKEZDŐ VAGY TAPASZTALT SZAKEMBER?

HA MÉG PÁLYAKEZDŐ VAGY...

Mit szólnál egy olyan munkahelyhez, ahol a kevés tapasztalatod ellenére is szívesen látnak, és ahol szívesen szánnának időt a betanításodra, a munkatapasztalat átadásra. Ha szeretsz bütykölni és a véredben van a gépek szeretete, akkor ne habozz! Add le a jelentkezésed még ma, és kerülj be Te is DM-Ker Kft. szakmai csapatába. A lényeg, hogy legyen benned elhivatottság és vágy a szaktudásod fejlesztése iránt.


HA MÁR TAPASZTALT GÉPSZERELŐ VAGY...

Szereted, amit csinálsz, de eleged van a mókuskerékből? Torkig vagy az állandó túlórázásból, a személytelen munkakörnyezetből, a túlzó elvárásokból? Szeretnél többet lenni a családoddal, vagy több időt tölteni a hobbiddal, de nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem? Itt a lehetőség, hogy új életet kezdj! Ha szeretnél végre megbecsült munkakörben dolgozni, akkor jelentkezz hozzánk FÉL PERC alatt!


Mi vár Rád

nálunk?

✔️ KIEMELT BÉREZÉS

A jól elvégzett munkádat kimagasló fizetéssel díjazzuk, és semmi olyat nem kérünk, amit ne tudnál teljesíteni a normál munkaidődben. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!


✔️ MAGAS JUTALMAK

Az alapfizetéseden túl - jutalmazási rendszerünknek köszönhetően - további teljesítmény alapú prémiumokra is számíthatsz, melyek már az elejétől jelentősen megdobhatják a bevételeidet.


✔️ PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Ezt garantáljuk!


✔️ MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY

Hétfőtől-péntekig normál munkarendben dolgozunk, a hétvégéken mi is pihenünk. Fontos számunkra a kollégáink munka-magánélet egyensúlya, ezért mindig figyelünk arra, hogy ne túlórázz és ne dolgozz a hétvégéken!


✔️ KÖZEL AZ OTTHONODHOZ

Cégünk országos lefedettségű, így egész Magyarország területén javítunk munkagépeket. Ennek megfelelően abban a megyében biztosítunk számodra munkát, ahol élsz, így közel lehetsz a családodhoz, és nem kell órákat utaznod naponta.


✔️ MINŐSÉGI CÉGES SZERVIZAUTÓ

A helyszíni kiszállásokhoz minőségi szervizautót biztosítunk a számodra, amiben minden szükséges szerszámot megtalálsz a munkádhoz. Az autót - ésszerű keretek között - akár magáncélra is használhatod (bevásárlás, ovi-suli, stb.)


✔️ CÉGES TELEFON ÉS LAPTOP

A gördülékeny munkavégzéshez szükséged lesz egy jó laptopra és okostelefonra is. Nálunk alap, hogy ezeket az eszközöket ingyenesen biztosítjuk Neked, melyeket korlátlanul használhatsz.


✔️ KARRIER, FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

Megrendeléseink és munkáink sokszínűsége a garancia arra, hogy egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehess szert a szakterületeden. Dolgozz nálunk, és kerülj be te is a szerelők szakmai elitjébe!


✔️ STABIL VÁLLALATI HÁTTÉR

Cégünk olyan ágazatokban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt. 


NE MARADJ LE!

A betöltésre váró pozíciók száma korlátozott! Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!

Munkakör megnevezése: GÉPSZERELŐ

Munkavégzés helye: LAKÓHELYED SZERINTI MEGYÉBEN

Munkarend: Teljes munkaidő, egy műszakos munkarend

Feladatok:

Cégünk földmunkagépek és mezőgazdasági gépek forgalmazásával, javításával és szervizelésével foglalkozik szerte az országban. Tekintettel arra, hogy ezeket a nagy méretű gépeket meglehetősen nehéz mozgatni, ezért egy esetleges meghibásodás, vagy egy kötelező szerviz esetén a javításokat legtöbbször az ügyfeleink telephelyén vagy vidéki műhelyeinkben végezzük el.

 • földmunkagépek és/vagy mezőgazdasági gépek javítása, szervizelése
 • hibakeresés és hibaelhárítás műhelyben vagy az ügyfél által kijelölt helyszínen
 • gépek állapotfelmérése
 • karbantartási, javítási javaslatok készítése
 • elvégzett munkák adminisztrációja

Elvárások:

 • szakirányú végzettség - földmunkagép szerelő, mezőgazdasági gépszerelő, autószerelő, tehergépkocsi szerelő, gépjármű villamossági szerelő
 • jó problémamegoldó képesség
 • önállóság, precizitás, gyors munkatempó
 • B kategóriás vezetői engedély

ELŐNY, de nem feltétel:

 • angol nyelvismeret
 • autó villamossági / hidraulikus ismeret
 • nehézgép rakodói jogosítvány
 • gépjármű klíma javítási engedély
 • alap számítógép kezelői ismeret

Várunk Téged is csapatunkba!

Ha Te is szeretnél az otthonod közelében gépszerelőként átlagon felüli fizetést kapni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahol a versenyképes fizetés mellett magadra és a szeretteidre is marad időd, akkor add le jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva.


VAGY


Küldd el az önéletrajzodat az hr@dmker.hu e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Jelentkezési határidő:

2019. április 5.


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a hr@dmker.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.