SZEREZZ BE EGY JÓ ÁLLÁST...

JÓL FIZETŐ BESZERZŐI MUNKALEHETŐSÉG

SZIGETSZENTMIKLÓSON!

(MUNKAGÉPEK ÉS MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK, ALKATRÉSZEK BESZERZÉSE)


Szeretsz jönni-menni, intézkedni, és ügyesen kommunikálsz az emberekkel (akár angolul is)? Jól esne, ha egy olyan helyen dolgozhatnál, ahol végre igazán fontosnak érezheted magad, és ahol miattad mennek rendben a folyamatok? Olyan munkát keresel, ami mellett többet lehetsz a családoddal, de nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem?


Kezdj új életet Te is a DM-KER Kft-nél!


KIEMELKEDŐ JUTTATÁSI CSOMAG, MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY, VALÓDI MEGBECSÜLÉS

>> ha érdekel a beszerzési terület, és úgy érzed, sikerrel tudnád ellátni feladataidat a munkagépek világában is,


>> ha szereted az önállóságot, és mindig tudod, mit kell tenned, nem szükséges emlékeztetni a feladataidra,


>> ha képes vagy kitartással, kedvességgel, ugyanakkor kellő határozottsággal és precizitással kezelni a rád bízott feladatokat,


>> ha jól beszélsz angolul, és minimum középfokú végzettséggel rendelkezel,


>> ha rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal, és felhasználói szinten elboldogulsz a számítógéppel (levelezés, egy-két alapvető irodai program),


>> és a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél kiemelten jól keresni,


AKKOR


Jelentkezz hozzánk BESZERZŐ MUNKATÁRSNAK 2018. november 30-ig!

Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni a DM-KER Kft-hez, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, földmunkagépek és mezőgazdasági munkagépek értékesítésével és javításával foglalkozó nagyvállalatához kiemelkedő munkafeltételekkel.

Mit nyújtunk, ha

csatlakozol

a csapatunkhoz?

KIEMELT BÉREZÉS

A jól elvégzett munkádat kimagasló fizetéssel díjazzuk, és semmi olyat nem kérünk, amit ne tudnál teljesíteni a normál munkaidődben. Dolgozz nálunk, és vigyél haza Te is több pénzt!

JUTALMAZÁS

Az alapfizetéseden túl további juttatásokra is számíthatsz a személyre szóló jutalmazási rendszerünknek köszönhetően, melyek jelentősen megdobhatják a bevételeidet.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Ezt garantáljuk!

MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY

Hétfőtől-péntekig normál munkarendben (8:00-16:30) dolgozunk. A hétvégéken mi is pihenünk! Cégünknél mindannyiunk számára fontos a munka-magánélet egyensúly, ezért igyekszünk elkerülni a túlmunkát!

KARRIER, FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

Adunk az ötleteidre! Cégünk - 2014 óta - a nemzetközi termékfejlesztésben élen jár és 7 termékdíjjal büszkélkedik! Legyél Te is részese ennek a sikernek és ötleteiddel segítsd elő az újabb innovációinkat!

UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS

Akár tömegközlekedéssel jársz dolgozni, akár saját autóval, a törvény adta kereteken belül megtérítjük a munkábajárásodat (bérlet, üzemanyag térítés)

STABIL VÁLLALATI HÁTTÉR

Cégünk olyan ágazatokban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt. Stabilan és egyre dinamikusabban fejlődünk.

KIMAGASLÓ MUNKAKÖRÜLMÉNYEK

Ügyelünk arra, hogy minőségi, kulturált körülmények között végezzük a munkánkat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Egy dinamikusan növekvő, ám mégis családias hangulatú cég vagyunk modern 21. századi eszközökkel és megoldásokkal.

SZERETHETŐ MUNKAHELY

Igen, nálunk számít a véleményed, ezért odafigyelünk rád és elismerjük a munkádat. Nem csak a munkahelyeden, hanem akár családi problémáidban, nem várt élethelyzetekben is számíthatsz ránk.

NE MARADJ LE!

Csupán 2 üres pozíció vár betöltésre. Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!

Munkakör megnevezése: BESZERZŐ

Munkavégzés helye: SZIGETSZENTMIKLÓS

Munkarend: Teljes munkaidő, H-P: 8:00 - 16:30

Elvárások:

 • folyékony, aktív angol nyelvtudás
 • felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • önállóság, precizitás, gyors munkatempó
 • jó kommunikációs készség
 • B kategóriás vezetői engedély

Főbb feladatok:

 • a forgalmazáshoz szükséges gépek, alkatrészek felkutatása, beszerzése
 • beszállítókkal történő kapcsolattartás, üzleti tárgyalások lebonyolítása
 • készletellenőrzés, készletmozgások ütemezése
 • árajánlatok bekérése, szerződések előkészítése
 • közbeszerzések előkészítése
 • a felettesek tájékoztatása, riportok, jelentések készítése
 • marketing anyagok előkészítése

ELŐNY, de nem feltétel:

 • felsőfokú végzettség
 • beszerzői munkatapasztalat
 • mezőgazdasági- és építőipari ismeret, tapasztalat
 • egyéb nyelvtudás

Milyen nálunk

dolgozni?

Nem csinálunk belőle titkot, hogy cégünknél az eredmények számítanak, és nem feltétlenül arra gyúrunk, hogy valamivel elüssük a munkaidőnket. Beszerzőként teret adunk a önállóságodnak, segítünk megvalósítani az ötleteidet.

Emellett fontos számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, ezért odafigyelünk rád, és értékeljük a teljesítményed, hiszen azt az elvet valljuk, hogy legfőbb érték az ember.

Számíthatsz ránk szakmailag, segítünk a fejlődésben, de akkor is, ha valamilyen nem várt élethelyzetbe kerülsz. Cserébe precíz, önálló munkavégzést várunk tőled, és hogy mi is bízhassunk benned!

Várunk Téged is csapatunkba!

Ha érdekel a beszerzési terület, és szeretnél a közelben egy olyan stabil munkahelyen elhelyezkedni, ahol a versenyképes fizetés és a páratlan munkakörülmények mellett magadra és a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


VAGY


Küldd el az önéletrajzodat az hr@dmker.hu e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Jelentkezési határidő: 2018. november 30.


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a hr@dmker.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.